mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
1

Ο Χοντρός και ο Λιγνός





ΜΜΕ Σκοπίων: "O Βενιζέλος γεννήθηκε ως Τούρκογλου"
"ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗ WIKILEAKS"
To MME των Σκοπίων Ντνέβνικ σε δημοσίευμα του εξαπολύει επίθεση κατά του υπουργού Εξωτερικών Ευάγγελου Βενιζέλου. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι "ο αναπληρωτής πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Ευάγγελος Βενιζέλος, έχει γεννηθεί με το επώνυμο Τούρκογλου που θα πει στα τουρκικά «γιος του Τούρκου», αλλά έχει αλλάξει το όνομά του, προκειμένου να προχωρήσει στην πολιτική του σταδιοδρομία.’
Σύμφωνα με αναφορά του ανταποκριτή  του σκοπιανού πρακτορείου από τις Βρυξέλλες, οι πληροφορίες αυτές γνωστοποιήθηκαν από την πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα προς την έδρα τους και πρόσφατα  παρουσιάσθηκαν από την ‘Wikileaks’ που δημοσίευσε εκθέσεις των διπλωματικών γραφείων προς τις ΗΠΑ, από όλον τον κόσμο.
Ο χοντρός δηλαδή γεννήθηκε σαν γιός του Τούρκου και απλά για να αποκτήσει πολιτική δύναμη γιατί με αυτό το όνομα ούτε στην βουλή του Ουζμπεκιστάν δεν θα έμπαινε κατάφερε και κορόιδεψε όλους τους ΠΑΣΟΚ τζήδες.Αλλα καλά να πάθουμε γιατί ακόμα και που ξέρουμε τα γεγονότα καθόμαστε και κλαίμε στις γωνιές μας..




Share

1 σχόλια:

μικρή Λουλού

pes ta

Δημοσίευση σχολίου