mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Η Κύπρος είπε το ΟΧΙ

Με 36 ψήφους κατά και 19 αποχές η κυπριακή Βουλή απέρριψε το κούρεμα καταθέσεων.
Γ. Περδίκης: «Να αποδειχθούμε ικανοί στο "όχι"»

«Πρέπει να πούμε "όχι" στο νομοσχέδιο γιατί θέλει αρετή και τόλμη η ελευθερία, επεσήμανε ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής», ο βουλευτής του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, Γιώργος Περδίκης.

«Η χρεοκρατία που επιχειρούν να επιβάλουν, θα έχει συνέπειες και κρούω το κώδωνα του κινδύνου για πλήρη διαχείριση των προβλημάτων», πρόσθεσε.
Συλλούρης: Είμαστε πιο Ευρωπαίοι από αυτούς

Λάβρος κατά των Ευρωπαίων εταίρων μας και ιδιαίτερα των Γερμανών παρουσιάστηκε ο Βουλευτής του ΕΥΡΩΚΟ, Δημήτρης Συλλούρης, ο οποίος μάλιστα ότι «Είμαστε πιο Ευρωπαίοι» από αυτούς.

Κουλίας: «Όχι. Είναι επαίσχυντο και απαράδεκτο»

Επαίσχυντο και απαράδεκτο χαρακτήρισε το νομοσχέδιο το οποίο «μας καλεί η ΕΕ να ψηφίσουμε, υπονομεύοντας έτσι το σύνταγμα της Κυπριακής Δημοκρατίας το οποίο απολαμβάνουμε λόγω της θυσίας των ηρώων μας το 1955-59», ο Ζαχαρίας Κουλίας.

Ομήρου: «Όχι στη νέα αποικιοκρατία»

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Γιαννάκης Ομήρου, τοποθετήθηκε επί του νομοσχεδίου δηλώνοντας ότι θα ψηφίσει «"Όχι" σε μία συμφωνία που θα μας καταστήσει εκ νέου αποικία». Μετά την απόρριψη των μέτρων θα συζητηθεί η έκδοση Εθνο-ομολόγου για την εξασφάλιση ρευστότητας, είπε, και δήλωσε έτοιμος να στηρίξει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μετά την απόρριψη του νομοσχεδίου.

Μ. Καρογιαν: «Δεν είμαστε το θύμα ενός ακήρυχτου πολέμου»

«Η Κύπρος δεν πρόκειται να είναι ο δούλος του οποιουδήποτε. Είμαστε καταδικασμένοι να τα καταφέρουμε και να απορρίψουμε τον εκβιασμό της Ευρώπης», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ, Μάριος Κάρογιαν από το βήμα της Βουλής των Αντιπροσώπων.

«Είναι πρωτόγνωρα και πρωτοφανή τα όσα διαμείβονται μετά τις εξελίξεις του Γιούρογκρουπ. Το ΔΗΚΟ τοποθετείται ξεκάθαρα σε κατηγορηματική απόρριψη του νομοσχεδίου. Το "όχι", δεν σημαίνει όχι στην άρνηση των μεταρρυθμίσεων για εξυγίανση των οικονομικών δεδομένων του τόπου», επεσήμανε.

«Το «όχι», μετατρέπεται σε ένα κοινό συμφέρον μιας ΕΕ που μπορεί να καταστεί ισχυρή και στην αρχή ενός κοινωνικού δικαίου. Αυτοί που μας επιβάλλουν σε αυτό το δίλημμα πρέπει να απαντήσουν γιατί μας τιμωρούν. Οι Κύπριοι δεν πρόκειται να αποτελέσουν εθελοντικά θύματα ενός ακήρυχτου πολέμου», τόνισε.

Απαιτείται, είπε, μια εθνική ενότητα, μια κοινωνική συναίνεση και κοινή εθνική προσπάθεια. Απαιτείται ευφάνταστο συγκροτημένο σχέδιο που να στηρίζει τα συμφέροντα τόπου του λαού μας.

Δριμεία επίθεση Κυπριανού κατά Αναστασιάδη
-Εμείς σαν AsshoLiastO θα δώσουμε ενα μπράβο στους Κύπριους που παρά τις διπλάσιες πιέσεις που έλαβαν από την Τρόικα από ότι στην δική μας περίπτωση , απάντησαν όχι , ακόμα δεν ξέρουμε τι σημαίνει αυτό και τι ιστορικές-οικονομικές εκτάσεις θα έχει στο μέλλον το σίγουρο είναι ότι αντιστάθηκαν και είπαν Όχι σε κάτι που στην δική μας κυβέρνηση και βουλή βγήκε σχεδόν παμψηφεί



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου