mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Η ιστορία για το...Εισιτήριο

Ξυπνάς το πρωί με στόχο να πας στον καθημερινό προορισμό σου είτε αυτός είναι το σχολείο,η δουλεία,το πανεπιστήμιο κλπ.
Κοιτάς στην αρχή με τρομάρα το πορτοφόλι και έπειτα το συναίσθημα της λύπης επικρατεί,καθώς μέσα έχεις λιγότερα από 5€.Ο προϋπολογισμός της εβδομάδας έχει πέσει ήδη έξω.Να πας με το αυτοκίνητο-σκέφτεσαι- Πού λεφτά για βενζίνη.Να πας με ταξί?Ούτε καταδοιάνια. Ας πάω με το λεωφορείο...Σαν έντιμος πολίτης που είσαι Παίρνεις εισιτήριο . Κάθεσαι υπομονετικά λοιπόν στην στην στάση(για πρώτη φόρα εκείνη την ημέρα) με το ήλιο στο πρόσωπο και ουτοκαθεξής,μετά απο περίπου 15 λεπτά έρχεται. Ανεβαίνεις περιχαρής λοιπόν,με το εισιτήριο στο χέρι πας να το "χτυπήσεις" και την ίδια στιγμή ενας κύριος σε αποτρέπει λέγοντάς σου "Αυτό είναι κλειστό.Θέλω να δω το εισιτήριο σας".
Του απαντάς εσύ "Εδώ είναι",και κάπως έτσι ξεκινά ο κωμικοτραγικός διάλογος.
-Για να δω το έχετε χτυπήσει?
-Οχι αφού είπατε οτι είναι κλειστό
-Περάστε μπροστά.
Εδώ τελειώνει ο διάλογος και πολυ γρήγορα έχεις μία "κλήση" που πρέπει να πληρώσεις..
Ενώ 1)Είχες εισιτήριο 2)Δεν σε άφησε να το χτυπήσεις για να το εξαργυρώσεις 3)Σε άφησε 2-3ης στάσεις πιο πάνω από εκεί που ήθελες.
Για να δούμε θα ξανά πάρεις ή όχι εισιτήριο με αυτήν την συμπεριφορά.Αν είναι να σε γράψουν θα το κάνουν ΌΤΙ και να κάνεις...



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου