mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Ghost bastards n12


«Η πεποίθηση ότι όλα είναι δυνατά αν τα πιστέψεις, μας προτρέπει να είμαστε ενωμένοι, δημιουργικοί, θετικοί παρά τις μεγάλες δυσκολίες. Γιατί η Ανάσταση της χώρας μας βρίσκεται στα δικά μας χέρια»

Τάδε έφη Ευάγγελος Βενιζέλος

Για να πούμε την αλήθεια δεν ξέρουμε αν την εξής δήλωση την έκανε κατά την διάρκεια που μασούσε το γαρδουμπάκι,άλλα σίγουρα μπέρδεψε την Ανάσταση με το αρνάκι...
Για σκεφτείτε έτσι την δήλωση: «Η πεποίθηση ότι όλα είναι φαγώσιμα αν τα μαγειρέψεις, μας προτρέπει να είμαστε ενωμένοι, δημιουργικοί και αχορτάγοι πάρα τις μεγάλες μπουκές.Γιατί το Αρνάκι στην χώρα μας τρώγεται με τα δικά μας χέρια»

Αλήθεια ποία σας ταιριάζει καλύτερα από τις 2ο για τις δηλώσεις του εν λόγου πολιτικού?
Ένα είναι το σίγουρο οτι κατά της μεγάλες εορτές της Ορθοδοξίας όλοι οι πολιτικοί κάνουν τα δικά τους σχόλια μεταξύ τύρου και αχλαδίου και στην πραγματικότητα εννοούν ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει ο ποπούλης μας.Και αντικειμενικά ο κος. Βενιζέλος από ότι φαίνεται και τρώει και πίνει.

ΥΓ:"Mπένυ τρώς και ψεύδεσαι και τρώς"



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου