mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Καλή επΑνάσταση!!!

Σήμερα Κυριακή του Πάσχα,είναι στα σκαριά το μνημόνιο 4α πάνω σε μεγάλη σύγχυση και κάτω από την μύτη μας και μετά από περίπου μια εβδομάδα αποχής από την ενεργό δράση του μπλόγκ μας βρήκα θέμα προς συζήτηση και αυτό έχει να κάνει με την Ανάσταση του Κυρίου!!!
Άκουγα από διάφορους στα τηλέφωνα και έβλεπα στα Social Media ευχές για καλή επΑνάσταση.Για να πω την αλήθεια τρόμαξα ή όλοι οι γνωστοί μου είναι οι ΜΌΝΟΙ αγανακτισμένοι με την όλη κατάσταση που επικρατεί στην χώρα που βρισκόμαστε και βρίσκεστε ή όλοι οι φίλοι μου είναι αριστεροί γιατί διαφορετικά οι αριθμοί ΔΕΝ βγαίνουν...Σχεδόν και στο προαύλιο της εκκλησίας ακούστηκε.Αν μόνο οι γνωστοί και φίλοι μου είναι στο χείλος του γκρεμού και θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα το δέχομαι αλλά αν όλοι οι Έλληνες εύχονται μια καλή Επανάσταση η κομματική τριανδρία(Σαμαράς , Βενιζέλος , Κουβέλης) δεν θα έπρεπε να έχει υπόσταση!!!Και στην τελική με το να εύχεσαι κάτι είναι σαν να έχεις μπει στην διαδικασία αφενός να το περιμένεις από άλλους αφετέρου θα ήθελες να συμβεί αλλά από την μία στιγμή στην άλλη!!!Αν θέλεις επΑνάσταση Επαναστάτησε διαφορετικά ίσως το κάνει κάποιος άλλος και μπορεί να είναι με πολύ χειρότερο τρόπο από αυτό που είχες στο μυαλό σου!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου