mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Κανέλλη: Η Ζωή μόνο φασίστας δεν είναι

«Χρησιμοποιούν τη Χρυσή Αυγή για να φτιάξουν τέτοιους είδους εντάσεις και κρίσεις», είπε στην εκπομπή «ΝΕΤ ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ» η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη και τόνισε ότι: «Η ανταλλαγή βαριών εκφράσεων στο Κοινοβούλιο δεν είναι τωρινό φαινόμενο. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο προσωπικό και στο χυδαίο και στο πολιτικά βαρύ».

Η Λιάνα Κανέλλη αναφέρθηκε και στο πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Ζωή ξέρει πολύ καλά τι λέει. Δεν έχετε ζήσει σε Επιτροπή Απόστολο Κακλαμάνη να κάνει 62 χιλιάδες φορές την ίδια ερώτηση, όπως την κάνει η Ζωή». Και τόνισε: «Η Ζωή μόνο φασίστας δεν είναι» κάτι που επιβεβαίωσε και η συνάδελφός της από τη ΝΔ, Ελίζα Βόζενμπεργκ, τονίζοντας «Είναι μια αξιοπρεπής συνάδελφος η Ζωή».

Πάντως, η Λιάνα Κανέλλη επέμεινε στο θέμα τονίζοντας «κόψτε το "κύριος Κασιδιάρης", επιτέλους δηλαδή!».


-Εμείς σαν AsshoLiasto ξεκάθαρα τονίζουμε ότι και εμείς θεωρούμε ότι η κα.Ζωη Κωνσταντοπούλου είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες "περιπτώσεις" στην Βουλή[δεν έχουμε καμία προσωπική γνωριμία]...όσο για τον κύριο Κασιδιάρη τα μελανά σημεία στην πολίτικη γραμμή του ίδιου όπως και του κόμματος θα φανούν γρήγορα, Ελπίζω να μην είναι στο σώμα μας!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου