mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Ψηφίστηκε ομόφωνα το καταστατικό του ΚΚΕ

Σε κλίμα «ουσιαστικής συζήτησης» το συνέδριο του κόμματος

«Το 19ο Συνέδριο του ΚΚΕ υπερψήφισε ομόφωνα το νέο Πρόγραμμα του κόμματος, το νέο Καταστατικό και την Πολιτική Απόφαση του Συνεδρίου», αναφέρει ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Κομματικής Επιτροπής του κόμματος.

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι «η εισήγηση και το κλείσιμο της ΚΕ του ΚΚΕ υπερψηφίστηκαν ομόφωνα. Η Εισήγηση και το κλείσιμο της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου (ΚΕΟΕ) υπερψηφίστηκαν με ένα κατά και ένα λευκό».

«Οι εργασίες του Συνεδρίου συνεχίζονται με βάση το χρονοδιάγραμμα», αναφέρεται στη συνέχεια της ανακοίνωσης, ενώ σε ό,τι αφορά τη συζήτηση και τις ψηφοφορίες, επισημαίνεται ότι αυτές «ολοκληρώθηκαν σε κλίμα ουσιαστικής συζήτησης και ιδεολογικοπολιτικής ενότητας, στη διάρκεια της οποίας μίλησαν 77 σύνεδροι με χρόνο ομιλίας 12 λεπτά».

Επίσης «υπήρχαν δεκάδες παρεμβάσεις-προτάσεις γραπτές και προφορικές στις εισηγήσεις της Κεντρικής Επιτροπής και της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου».



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου