mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Υπο παρακολουθούση Πελέ, Σόκρατες και Σένα

Προσωπικότητες του αθλητικού χώρου, όπως τον Πελέ, τον Σόκρατες και τον Άιρτον Σένα, φέρεται να παρακολουθούσε η χούντα της Βραζιλίας, η οποία διήρκεσε από το 1964 έως το 1985.
Ο τέως ποδοσφαιριστής και νυν βουλευτής, Ρομάριο ζητεί την παραίτηση του προέδρου της ομοσπονδίας Ζοζέ Μαρία Μαρίν, καθώς υποστηρίζει ότι συνεργάστηκε με τους στρατιωτικούς και τον θεωρεί υπεύθυνο για τον θάνατο του δημοσιογράφου Βλάντιμιρ Χέρτζογκ το 1973.
Ο Άιρτον Σένα φαίνεται να συνέχισε να παρακολουθείται και μετά την πτώση της χούντας από στρατιωτικά στελέχη, τα οποία έδειχναν υπερβάλλοντα ζήλο και ήλπιζαν στην ανόρθωση του καθεστώτος.
Όπως κάθε χώρα έτσι και η Βραζιλία πέρασε από ένα καθεστώς το Assholiasto θέλει να επισημάνει το γεγονός ότι κατά την διάρκεια διαφόρων απολυταρχικών καθεστώτων έχουμε πολλά "παραδείγματα" για την επέμβαση στρατιωτικών και διαφόρων άλλων στον αθλητικό χώρο με πρωτεύον σημείο αναφοράς το μουντιάλ του 1978 μεταξύ Αργεντινής Περού και Ολλανδίας



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου