mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Tο Zougla Αυτοκτόνησε τον Κατίδη





Χθες το βράδυ όλο και κάποιος ήθελε να κάνει πλάκα,και το πρώτο πράγμα που του ήρθε στο μυαλό ήταν με ένα ανυπόγραφο κείμενο ''πέθανε'' τον Γιώργο Κατίδη, που μετά το ναζιστικό του χαιρετισμό σε πανηγυρισμό τέρματος που πέτυχε με την ομάδα της ΑΕΚ όπου αγωνίζεται έχει γίνει το αρνητικό πρόσωπο των ημερών.

Στο κείμενο που όπως θα δείτε παρακάτω, κατέβηκε από το εν λόγω site λίγο αργότερα, ανέφεραν πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να του αφαιρέσει για πάντα το δικαίωμα συμμετοχής από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, ζήτησε και πήρε ολιγοήμερη άδεια από την ομάδα του για να ηρεμήσει.

Ταξίδεψε στην Ιταλία μαζί με την κοπέλα του και εκεί η σύντροφός του, τον βρήκε κρεμασμένο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.

Βέβαια να σημειωθεί ότι στο συγκεκριμένο "κομμάτι" του Ζούγκλα γράφουν μόνο αναγνώστες,όπως υπογραμμίζουν και οι ίδιοι "Εδώ γράφουν μόνο αναγνώστες δίχως τη...φροντίδα και την επιμέλεια δημοσιογράφων


Παρόλα αυτά προσέξτε πολύ τα site που ενημερώνεστε...προσέξτε πολύ που δίνετε την τεράστια δύναμή σας, σαν αναγνώστες.Όχι οτί το Ζουγκλα δεν αποτελεί ένα απο τα site για ενημέρωση αλλα ακόμα και σε αυτό πρέπει να διασταυρώνεις μια είδηση ΈΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ...!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου