mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Marc

Προβάδισμα ΣΥΡΙΖΑ με ποσοστό 23,4%, έναντι 22,6% της Νέας Δημοκρατίας, όσον αφορά την πρόθεση ψήφου, δίνει νέα δημοσκόπηση της Marc που παρουσίασε ο Alpha.
Στην Τρίτη θέση αναμένετε να είναι η Χρυσή Αυγή με ποσοστό 9,7%, ενώ ακολουθούν το ΠΑΣΟΚ με 6,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και η Δημοκρατική Αριστερά με 4,4% έκαστος, ενώ το 6,7% αναφέρει ότι θα ψηφίσει άλλο κόμμα, το 6,7 άκυρο, λευκό ή αποχή, ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος συγκεντρώνει 8,2%.
Ενώ στην δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών βρίσκεται για πρώτη φορά Αντώνης Σαμαράς, με ποσοστό 45,8% στις θετικές γνώμες, ακολουθεί ο Φώτης Κουβέλης με 45,1% και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Αλέξης Τσίπρας με 39,5%. Ακολουθούν κατά σειρά ο Πάνος Καμμένος με 30,8% θετικές γνώμες, η Αλέκα Παπαρήγα με 26,1%, ο Ευάγγελος Βενιζέλος με 22,4% και ο Νίκος Μιχαλολιάκος με 15,7%.
-Τελικά οι Έλληνες έχουμε εμφανέστατο πρόβλημα το θέμα είναι πώς θα το διορθώσουμε..!!!Δεν γίνεται να έχουμε ως πρώτο κόμμα τον σύριζα ενώ ο πρόεδρος του να καταλαμβάνει την τρίτη θέση στην δημοτικότητα.Επιπλέον γιατί προτιμότερος ο Σαμαράς και ο Κουβέλης...τι έχουν να δώσουν στην χώρα μας???Εδώ λέμε σε δουλειές να δώσουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και "ξαφνικά" πάλι "θέλουμε" αρχηγούς μια "παλιό σειρά"...Το θέμα της Χ.Α δεν θα το αναπτύξω άπλα σκεφτείτε την Ελλάδα με πρώτο κόμμα ένα (περίπου) Αριστερό και τρίτο ένα ακρο-Δεξιό.Είμαστε η χώρα των Αντιφάσεων.



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου