mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Ούτε ενα Ναι απο Κύπρο..!!!

Σαφέστατο μήνυμα από την Λευκωσία καθώς οι πληροφορίες, που έρχονται από την κυπριακή πρωτεύουσα είναι πως το νομοσχέδιο δεν πρόκειται να πάρει ούτε ένα “Ναι”
-Όχι , σαν την Ελλάδα που το Ναι σε όλα έγινε Καραμέλα..!!!
Την ίδια ώρα, στο νησί οι τραπεζικές διεργασίες είναι ιδιαίτερα έντονες, με τη διοίκηση ενός εκ των τριών τραπεζικών ομίλων να βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία για να εξαγορασθεί.
Καλά πληροφορημένες πηγές από τη Λευκωσία υποστηρίζουν ότι το κόμμα του Νίκου Αναστασιάδη, ο Δημοκρατικός Συναγερμός, αναμένεται να δηλώσει “Παρών” στην ψηφοφορία, ενώ οι βουλευτές από τις υπόλοιπες παρατάξεις θα καταψηφίσουν τη βελτιωμένη εκδοχή του κουρέματος.
-Ένα μπράβο από έναν ακόμη καταδικασμένο Έλληνα για την επιλογή του...!!! Σε περίπτωση που η Κύπρος πάει κόντρα στον άμεσο ιμπεριαλισμό της Γερμανίας και στην έμμεση επίθεση στην Ρωσία, θα ήταν πολύ πιο εφικτό Αν και στην Ελλάδα αποφασίζαμε τα ίδια,και είχαμε ένα πνεύμα αλληλοβοήθειας...!!!



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου