mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Ghost bastards n11


Αυτός ο άνθρωπος είναι μια ιστορία μόνος τι να του πείς δηλαδή μόνο και μόνο που μιλάει σου έρχεται να τον χτυπήσεις δείτε τι έγινε στον σκαι μεταξύ του Μπουμπούκο και του Χαικάλη

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν στο ίδιο πάνελ εκπομπής της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ και η παρεκτροπή της κουβέντας έγινε επάνω στη συζήτηση για το ενιαίο μισθολόγιο.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης υπερασπιζόταν τις επιλογές της κυβέρνησης, αποκρούοντας παράλληλα τις αιτιάσεις του Πάνου Σκουρλέτη, που επίσης βρισκόταν στο στούντιο, όταν ο Παύλος Χαϊκάλης του επιτέθηκε φραστικά: «Εσύ μπορείς να ζήσεις με 586 ευρώ; Να πάνε και οι βουλευτές στο ενιαίο μισθολόγιο και να παίρνουν 586 ευρώ. Είσαι βλάκας και καραγκιόζης».

Κατόπιν αυτού, ο Άδωνις Γεωργιάδης -και αφού ζήτησε πρώτα από το δημοφιλή ηθοποιό να του ζητήσει συγγνώμη- έβγαλε το μικρόφωνό του και αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Αυτιά.

Αμέσως μετά το ξέσπασμά του, ο Παύλος Χαϊκάλης ζήτησε συγνώμη που παραφέρθηκε.

http://www.youtube.com/watch?v=JIyrj6oEfpk δειτε το εδώ 
Όλο το θέμα είναι οτι στενοχωριέμαι πάρα πλύ για την μοίρα του λαού μας γιατί υπάρχουν άνθρωποι ειλικρινά υπάρχουν άνθρωποι που ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΔΩΝΙ έναν απο τους χειρότερους πολιτικούς γιατί ούτε συζήτηση δεν μπορείς να κάνεις με αυτόνα δεν γίνεται τίποτα και να θές να του εξηγήσεις δεν γίνεται 
ερε που πάμε ρε   



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου