mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Η νεα λίστα


Το Assholiasto πρώτο φέρνει στην επιφάνεια τα νέα ονόματα που βρίσκονται στυ λίστα
Έπειτα από πολλές προσπάθειες από τους συντάκτες του blog και από εξωτερικές πήγες , προσπαθεί και τα καταφέρνει να φέρει στο φως την νέα λίστα με τα ονόματα που μέχρι τώρα δεν ξέρουμε αφενός και αφετέρου είχαν συγκαλυφθεί . ΤΩΡΑ όμως ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙ
Διαβάστε τα μεγαλύτερα ονόματα που είναι στυλίστα :
1.       Νίκος Ευταξίας (Έλληνας στυλίστας που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μετά τη συμμετοχή του σε ριάλιτι)
2.       Ηλίας Μιχαλόλιας  (εμφανίσεις της Τζένης Μπαλατσινού στο Dancing on Ice)
3.       Νικόλας Γεωργίου (Ο Νικόλας Γεωργίου δεν έχει ανάγκη να του πουν ότι οι παστέλ αποχρώσεις είναι στη μόδα για να καταλάβει ότι του αρέσουν και σιχαίνεται το overspending, αφού ένα από τα ταλέντα του είναι να λανσάρει εντυπωσιακές εμφανίσεις χρησιμοποιώντας ξεχασμένα ρούχα ή κομμάτια από σχεδιαστές που δεν φιγουράρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας με τα αγαπημένα ονόματα των media.
4.       Χρυσάνθη Θωμάτου (Η Χρυσάνθη Θωμάτου κρύβεται πίσω από τις εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά, της Κάτιας Ζυγούλη, της Έλλης Κοκκίνου και της Τατιάνας Στεφανίδου και φαίνεται πως έχει βρει το κόλπο να τραβά σαν μαγνήτης τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής showbiz και να «σκηνοθετεί» αψεγάδιαστες εμφανίσεις  που μετατρέπονται σε εξώφυλλα εν μία νυκτί)

Αυτοί είναι οι μεγαλύτεροι έλληνες ΣΤΥΛΙΣΤΑ τώρα περιμένουμε να μάθουμε και ποιοι βρίσκονται Στη Λίστα Λαγκαρντ…ο Λόγος σε σένα κ.Στουρνάρα






Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου