mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Absolute Legends Academy με έναν Έλληνα στο ρόστερ




Συγχαρητήρια να δώσουμε στον Δημήτρη και ελπίζουμε να τα πάει καλά

Έχοντας μόλις μπει στο 2013, το team των Absolute Legends μάλλον… δεν έκανε διακοπές και αποφάσισε να κάνει μια δυναμική αρχή για το νέο έτος, ανακοινώνοντας μια νέα ομάδα για το Dota 2. Αυτή η ομάδα δε προορίζεται για να αντικαταστήσει το τωρινό ρόστερ των Absolute Legends, αλλά πρόκειται για την “ακαδημία” του εν λόγω organization.
Όπως σπεύδει να μας διευκρινίσει το επίσημο site των Absolute Legends, το aL.Academy δεν υστερεί σε κάτι από τα υπόλοιπα teams του competetitive scene σε skill, απλώς αποτελείτε από άτομα που δεν έχουν εμπειρία στον χώρο, έχουν όμως μπόλικο ταλέντο.
To team aL.Academy, πρόκειται για τους  is flag Romy And The Rest (RATR)μια ομάδα που σύμφωνα με τους Absolute Legends είχαν αφήσει το στίγμα τους στα προκριματικά του The Defense 3 και κατάφεραν έτσι να τραβήξουν τα βλέμματα του organization.
Το ρόστερ των aL.Academy απαρτίζεται από τους:
  • is flag Eythor “linkoo”Kristjansson
  • is flag Fannar ”chroMium”Ingvarsson
  • de flag Philip “Pandasaurusrex” Zentara
  • uk flag Daniel “BLR” Rovardi
  • gr flag Dimitris “aCidrain” Petridis
  • is flag Valgeir “Koxxy” Haukdal (Manager)
Για πρώτη φορά λοιπόν, βλέπουμε έναν Έλληνα παίκτη να είναι μέλος σε ομάδα του competitive scene του Dota 2. Ο Δημήτρης “aCidrain” Πετρίδης, είναι 24 χρονών (το γηραιότερο μέλος της ομάδας) και δεν ασχολείται πολύ καιρό με το Dota 2. Συγκεκριμένα, είχε αφοσιωθεί στο StarCraft II παίζοντας πάλι σε υψηλό επίπεδο. Τελικά, αποφάσισε να σταματήσει να παίζει StarCraft II και να αφοσιωθεί σε μια καριέρα στο γνωστό MOBA της Valve.



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου