mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

MOBA(GANGNAM STYLE)





Καλησπέρα φίλοι φίλες αναγνώστες και αναγνώστριες
Όπως καταλαβαίνετε αυτή είναι η πρώτη μου ανάρτηση σε αυτό το γαμάτο Blog  για αυτό θα μιλήσω για το αγαπημένο μου είδη παιχνίδιών δηλαδή τα MOBA(Multiplayer Online Battle Arena) αφού έτσι και αλλιώς αυτή την στιγμή αυτό το είδος παιχνιδιού είναι το πιο επιλεγμένο ανάμεσα στους Gamers.Θα με ρωτήσετε τι στον Παπακαλίατη είναι αυτό; Είμαι εγώ εδώ για να σας απαντήσω 
Γενικά σκεφτείτε ένα game στο οποίο εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να παίξετε μαζί αφού σας δίνεται η δυνατότητα να διαχειρίζεστε  έναν ήρωα με μόνο σκοπό να καταστρέψετε την πηγή του αντιπάλου.
Tα top 3 αυτή την στιγμή MOBA είναι το LoL(League of Legends) ή όπως το αποκαλώ League Of Losers αλλά οκ, το ΗοΝ(Heroes of Newerth) και το Dota2
Ας μιλήσουμε για το LoL.Ωραία σκεφτείτε το LoL σαν μια χαζή ηλίθια κακό σκηνοθετημένη ταινία του Παπακαλιάτη με την χρήση 3D.To LoL αυτή την στιγμή είναι το πιο πολυπληθές αυτή την στιγμή ανάμεσα στα 3 παιχνίδια.Απο θέμα γραφικών νομίζω είπα γιατι το θεωρώ μπούρδα απο θέμα δυσκολίας είναι πιο εύκολο και απο το να βάλεις το χέρι στην μύτη σου και να το ξαναβάλεις. Σε σχέση με τα άλλα 2 παιχνίδια είναι το πιο εύκολο αφού όταν πεθαίνεις δεν χάνεις λεφτά και δεν σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις denie!!!Υπάρχουν και άλλα πράγματα που με κάνουν να σιχαίνομαι το LoL μέχρι αηδίας καθώς όταν βλέπω κάποιον να παίζει είναι λες και με χαστουκίζει ο Κασιδιάρης.
Τέλος για το LoL είναι οτι παίζουν όλα τα 10 χρονα και τ 7 χρονα άντε να δεις στο που και που κανα 15 χρονο αλλά και πάλι ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΜΩΡΑ.
Πάμε στο Dota2.Αυτό το παιχνίδι είναι η συνέχεια του παλιού map του warcraft3 αφού μετά από πολλά χρόνια κάποιος αποφάσισε να χώσει λεφτά να το βελτιώσει έτσι η Valve τα έδωσε και με το παραπάνω.Ωραία ως εδώ ως παλιός παίχτης του γαμάτου DOTA έχω να πω γαμώ τον icefrog  αφού από τον πολύ Παπακαλίατη και τον Κασιδίαρη σάλεψε και το γάμησε το παιχνίδι αναγκάζοντας με να πάω στο HoN ναι φανατικοί Ντοτάκιδες μιλάω για το unbalance του παιχνιδιού.Αλλά γενικά το παιχνίδι έχει πολλή καλά χαρακτηριστικά και πολύ καλά γραφικά.
Πάμε στο HoN ναι σε αυτό το γαμάτο παιχνίδι τώρα κάποιοι ΛΟΛ παίχτες που θα διαβάσουν αυτο το άρθρο θα πουν καλά ρε φίλε τι είναι αυτό?Αυτό αγαπητοί είναι καλύτερο απο το LoL και δεν το ξέρετε γιατί αυτό το παιχνίδι είναι για μεγάλα παιδιά άρα μην το παίξετε ποτέ γιατί αν το παίξετε θα κλάψετε απο την δυσκολία του παιχνιδιού.Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό gameplay καλά γραφικά και πολύ ωραίους χαρακτήρες.Το HoN είναι μια συνέχεια του Dota πριν βγει το 2 αφού το HoN έχει σχεδόν όλα τα items του Ντότα και σχεδόν 50 χαρακτήρες του Ντότα αλλά λόγω ότι δεν θέλανε να φτιάξουνε μια πιστή αντιγραφή το αλλάξανε αρκετά.Το μόνο κακό για μένα είναι ότι η εταιρεία που το διαχειρίζεται είναι άπειρη αλλα γενικά προσπαθεί.
Αυτό ήταν λοιπόν παίδες το πρώτο μου άρθρο σκέφτομαι να γράψω και άλλα για αυτό είδος παιχνιδιού στα επόμενα άρθρα.Λογικά στο επόμενο θα γράψω γενικά ποιος είναι ο συγκεκριμένος σκοπός του παιχνιδιού!! 



Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου