mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Μεταξύ Σοβαρού και Αστ(ο)ίου


Μεταξύ σοβαρού…


Έπεσα πάνω  σε μια κουβέντα περί αριστερών πεποιθήσεων και χριστιανισμού εν ολίγοις μέσα από την κουβέντα κατάλαβα ποσό προπαγάνδα έχει πέσει..!!! Αν κανείς κοιτάξει «ωμά» την δράση ,το έργο και την ζωή του Χριστού θα καταλάβει ότι ο πλέον πιο αριστερός είναι ο ίδιος..!!! Επίσης μέσα από την κουβέντα αντιλήφτηκα ότι η προπαγάνδα καλά στέκετε σε οποιοδήποτε κοινωνικό θέμα ΑΚΟΜΑ και στο θέμα της πίστης , μια λάθος μου σκέψη μεταξύ του λατρεμένου (από κάποιους) ΕΛΛΑΣ-ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και τις «αντιπάθειας» των αριστερών-κουμουνιστών προς τον Χριστό και την θρησκεία  με έβαλε να ψάξω τι ακριβώς συμβαίνει με αυτό…!!! Και όπως πάντα η αλήθεια είναι κάπου στην μέση… Η Χριστιανική θρησκεία κατάφερε να επιζήσει ανά τους αιώνες πολλές όμως ήταν οι φορές που μέσω αυτής πολλοί είναι εκείνοι που έχουν καταφέρει να χαλιναγωγήσουν κοινωνίες και πολιτισμούς και ν την χρησιμοποιήσουν ως προπαγάνδα , με πρώτο και κύριο το χάσμα των εκκλησιών και τον μεσαίωνα όπου η θρησκεία χρησιμοποιήθηκε από τους «Διαδόχους Του» για να αποπροσανατολίσουν και να «κοιμίσουν» τους λαούς , θύτες ΟΙ ΑΣΠΡΕΣ(κατά τα χρώματα του Πάπα) καρακάξες πλέον και οι απλοί παπάδες καταχράζονται το «χρίσμα» που έχουν  , θύματα ο λαός(οι λαοί) , πάνω σε αυτή την εκμετάλλευση που υπέστη ο λαός από αυτούς που κήρυτταν και κηρύττουν ο κουμμουνισμός θέλησε να ξεφύγει από τα «δεσμά» καθώς μέχρι τότε η οποιαδήποτε θρησκεία είτε εθελούσια οδηγούσε τον λαό σε μια κατάσταση «χειμερίας νάρκης» είτε τον γέμιζε θυμό(εκτός ελάχιστον ιστορικών περιπτώσεων…!!! Ενώ απεναντίας και αντιθέτως ο κουμμουνισμός κατά τον Μαρξ χριζόταν αθεΐα  για να είναι σε «εγρήγορση» Ο Μαρξ, όπως είναι γνωστό, παρομοίαζε συχνά τη θρησκεία με το όπιο. Η φράση του «Η θρησκεία είναι το όπιο των λαών» είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο διάσημους φιλοσοφικούς αφορισμούς . Για το Γερμανό φιλόσοφο, η θρησκεία, όπως και το όπιο, δημιουργεί ευχάριστες παραισθήσεις στα άτομα που τα εμποδίζει αφ' ενός να δουν τη σκληρή πραγματικότητα της εκμετάλλευσης και αφ' ετέρου να εξεγερθούν εναντίον των καταπιεστικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν. Με άλλα λόγια και τα δύο αποχαυνώνουν. Η αντικειμενικότητα του πράγματος βρίσκετε στο ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη να πιστεύει σε κάτι , έχει την ανάγκη να περιμένει ότι μέχρι και την τελευταία στιγμή κάτι θα τον σώσει , η αλήθεια είναι όμως ότι οι «άνθρωποι» έχουν καταχραστεί αυτή την ανάγκη για την πίστη προς το μέρος τους. Οι απόψεις διίστανται .

Και αστ(ο)ίου


Με το μυαλό που κουβαλάμε πολύ πιθανόν μέχρι και στον Batman να προσεύχονται  , από τον Παπαδόπουλο μέχρι και «Τα παλικάρια με τις μαύρες μπλούζες» Η θρησκεία έχει χρησιμοποιηθεί για να βάλει τους ανθρώπους στον ίσιο δρόμο στον δρόμο του Θεού γία κάτσε… μμ πείτε μου ότι δεν θυμάστε τότε που είπε ο Χριστός «αγαπά τον πλησίον σου Εκτός αν είναι μαύρος»… ή το «Ο έχων δύο χιτώνες να παίρνει τον ένα από κάποιον που είναι αντίθετης ιδεολογίας» ..!!! Ουξου ανεπρόκοποι κουμουνισταί  Ούξου αλήτες…!!!




Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου