mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
2

1000+1…Επισκέψεις

Το blog μετρά μόνον 2 περίπου μήνες ζωής , για τους αναγνώστες μας δεν ξέρουμε πολλά ξέρουμε όμως ότι μέχρι τώρα μας επισκέπτονται σχεδόν καθημερινά … Φτάσαμε 1000 αναγνώσεις
Για όσους μας διαβάζουν θα βλέπουν ότι τα θέματα που κυριαρχούν είναι τα «πολιτικά» και γενικά ότι καφρίλα ισόβαρος μας ακλουθεί η εκάστοτε δήλωση από το οποιοδήποτε πολίτικο πρόσωπο  (δηλαδή μισολογα , χαζές δηλώσεις τύπου «Η Ελλάδα τώρα ξεκινά» [βλέπε προεκλογικό του κ.Αντωνη Σαμαρά{που πας ρε τρελαμένε με αυτά τα λόγια?}]
Μια μειονότητα (a)ssholiaσμων έχουν να κάνουν με τις περίεργες μόδες(βλέπε καγκουρες και i-phone) και λίγο λιγότερα τα παιχνίδια.
Για τις αθλητικές «ψυχές» του blog υπάρχει διαθέσιμη ανακοίνωση ότι ο αθλητικός συντάκτης  είναι καθοδόν και θα γεμίζει την στήλη του.(μην ξεχνάτε εδώ θα διαβάζουμε άλλου στυλ αθλητικές ειδήσεις)
Για τους λάτρες της μουσικής και γενικότερα κάθε πηγής τέχνης σας ενημερώνουμε ότι και αυτό το «κομμάτι» σιγά-σιγά «σουλουπώνετε»
Τέλος ελπίζουμε οι αλλαγές να είναι καλαίσθητες και να βοηθήσουν τόσο εσάς όσο και εμάς
Από όλη την Συντακτική Ομάδα και τους Διαχειριστές σας ευχόμαστε καλή πρωτοχρονιά και καλή ανάγνωση

απο το στάφ του AsshoLiasto
Καλή χρονιά και σας ευχαριστούμε



Share

2 σχόλια:

Unknown

2 διαχειριστές :O i got promoted

Unknown

exeis apolyto dikio,,,!!!

Δημοσίευση σχολίου