mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

Κίνα οι Κομμουνιστές της Ανατολής


Το κινεζικό ενδιαφέρον για επενδύσεις επιβεβαιώθηκε στο ταξίδι του πρωθυπουργού

Απολύτως ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα των επαφών του, αποχαιρέτισε χθες το Πεκίνο ο έλληνας πρωθυπουργός. Όπως παρατηρούσαν χθες στενοί του συνεργάτες, «πετύχαμε το σημαντικότερο από αυτά που μας έλειπαν μέχρι σήμερα. Μια ένεση θετικής ψυχολογίας για την ελληνική οικονομία, από μια χώρα που αποτελεί οικονομική υπερδύναμης

Το κοινό ανακοινωθέν μάλιστα που ακολούθησε τις συνομιλίες του Αντώνη Σαμαρά με τον κινέζο ομόλογό του, Λι Κετσιάνγκ, επιβεβαιώνει τη δέσμευση Ελλάδας και Κίνας για περαιτέρω εμβάθυνση της διμερούς συνεργασίας στους τομείς της οικονομίας, της ανάπτυξης, του τουρισμού και του πολιτισμού.
Άλλωστε, στην ομιλία του ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε ότι υπάρχουν σε εξέλιξη 28 προγράμματα αποκρατικοποιήσεων που αφορούν τρένα, λιμάνια, αεροδρόμια, ενεργειακά προγράμματα και real estate.
Κομβικό σημείο πάντως στις ελληνοκινεζικές εμπορικές σχέσεις παραμένουν οι επενδύσεις στις μεταφορές και στον τουρισμό.
Ο άντρας ο Σαμαράς ΠΩΣ ένας άνθρωπος ο οποίος μισούσε τόσο πολυ τον Κομμουνισμό πως αυτός ο οποίος στις εργασίες του ήταν κατά του Κομμουνισμού όπως και ο  Τζόζεφ Μακάρθυ πως γίνεται ένας άνθρωπος που με το που βλέπει Κομμουνιστή βγάζει καντίλες ΑΛΛΑ τώρα γλύφει τα @@@ των Κινέζων Κομμουνιστών του Μάο.Χώρες που το 1900 ήταν υποανάπτυκτες όπως η Ν.Κορέα,Ιαπωνία.Κίνα τώρα είναι Τιτάνες 
επειδή είχαν αρχηγούς με @@ όχι σαν τους δικούς μας κρίμα γιατ ους Έλληνες κρίμα.




Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου