mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
1

Πως τα Ονειρα Πεθαινουν

Μετά απο πολύ καιρό να μαι πάλι.Σκεφτόμουν καθημερινά ένα τρόπο να γράψω ένα άρθρο για την ζωή της νέας γενιάς ενώ ήταν μπροστά μου αυτός ο τρόπος!!!
Δηλαδή η νέα γενιά δηλαδή η δική μου αλλά και αυτών που είναι κάτω απο 25 είναι η γενιά που δεν φταίει για το καθημερινό γ@μηση που τρώμε απο το Σαμάρειο πουλι αλλά η άλλη γενιά η γενιά του Πολυτεχνείου είναι αυτή που φταίει για όλα αλλά είναι και η γενιά που πέρασε καλά.Τώρα θα πείτε που το παώ σκεφτείτε αυτό όταν ήσασταν μικροί λέγατε οτι θα βρείτε μια δουλειά  με 1000+ ευρώ θα βρείτε μια γκόμενα θα πάρετε διπλωμα αμάξια,ή μηχανάκι και μετά αν πηγαίνει καλά η σχέση θα συζήσετε ή κάτι άλλο να παντρευτείτε να κάνετε 2-3 παιδιά τώρα λέτε για να δείτε που μας έφτασε η γαμημένη η γενιά των γονιών μας που αυτοι ψηφίζανε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ για 30 χρόνια τώρα φτάσαμε να λέμε άντε να βρω δουλειά με 400-500 ευρώ και τυχερός θα είμαι και που για δίπλωμα που για μηχανάκι παπάρια πολλά ζητάς φίλε η φίλη τώρα απλά ποδαράκια καλά για γκόμενα δεν σκέφτεσαι πολλά λεφτά θα χαλάς μόνο εκεί σοβαρός είσαι;Για οικογένεια δεν μιλάω αλλά ούτε και για σπίτι και λέω δεν είναι οτι είσαι μαμάκιας το κράτος σε κάνει μαμάκια.Πως αλλάξανε οι καιροί τώρα λέμε αυτος παίρνει 600 ευρώ και λέμε ππωπωπωπ πολλά λεφτά ή κοίτα κοίτα έβαλε πετρέλαιο.
Κρίμα στενοχωριέμαι γιατί εγώ δεν το αξίζω αυτο να ζώ σε αυτή την γαμημένη χώρα με αυτούς τους γαμημένους πολιτικούς που το μόνο που ζητάνε είναι πως θα κλέψουν περισσότερα δηλαδή τι να πώ.
Κρίμα στην δική μας γενιά γιατί είδη είναι νεκρή όπως και η επόμενη και λογικά και η μεθεπόμενη κρίμα.



Share

1 σχόλια:

Ανώνυμος

melagxolisame apopse....

Δημοσίευση σχολίου