mas

Assholiasto blogspot: Μας επισκέπτεστε για πρώτη φορά? Τότε θα πρέπει να μας διαβάσετε από την πρώτη ανάρτηση! Ξεκινήστε τώρα!
0

"Ανανέωση"


Μερικές φορές κάποιες ανανεώσεις είναι απαραίτητες . Βοηθούν στο να έχεις ένα «καλύτερο» μέλλον ή ένα χειρότερο , όπως θα είδατε οι περισσότεροι το μπλοκ «άλλαξε»
Σε ότι αφορά την εμφάνιση Κυρίως για να έχει καλύτερη εικόνα και να προβληθεί καλύτερα στον αναγνώστη
Μια ατυχή σκέψη μου μεταξύ της αλλαγής του μπλοκ και της πραγματικότητας (που υπενθυμίζω ότι η αλλαγή της εμφάνισης έγινε για να έχουμε «καλυτέρα αποτελέσματα» από εσάς για εσάς με αλλά λόγια)
Για ποιο λόγο κοινωνικά η έλληνες επιλέγουν την ιδία συνεχόμενη αποτυχημένη συνταγή κυβέρνησης?
Μα δεν μιλώ φυσικά για τον Ικανότατο Σ@@@τη ούτε για τον επερχόμενο Κ@ρ@μ@@λη ούτε για τον Π@Π@Ρ@ΝΔΡΕΟΥ , μιλώ για τους τρεις (κατά τα αλλά) Ικανοτάτους και πολύ κάλους Πρόεδρους Σ@μ@ρ@ς Βενιζέλος  Κουβέλης εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων σχεδόν «όλοι» έχουν 3ης επιλογές 1)να μας πουλήσουν στους επερχόμενους δανειοδότες μας 2)να μην μας πουλήσουν «κανονικά» αλλά με πλάγιους τρόπους να μας «εξοντώσουν» 3)Να βοηθήσουν το κράτος και τον λαό και να μείνουν όντως στην ιστορία ως «Διασώστες»
Μα πώς μπορώ ο κακός να πιστέψω ότι η Τρίτη υπόθεση είναι η χειρότερη γιατί θα βρούμε από την δραχμή θα πτωχεύσουμε δεν θα μας δίνουν χρήματα θα πεθάνουμε δεν θα έχουμε δημόσια υγεία κτλ κτλ
Και εσείς Έλληνες(όσοι μας διαβάζετε τουλάχιστον) τι σημασία έχουν για εσάς η δημόσια υγεία και όλα τα προηγούμενα εφόσον γνωρίζετε ότι η κατάλληλη επιλογή είναι να έχεις στο μυαλό σου ότι τα προηγούμενα 2ο είναι τα σωστά
Μπράβο Έλληνα για τις επιλογές σου μπράβο Ελλάδα..!!!




Share

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου